(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
HRNKOVÝ POVEDENÝ CHLEBA
Potřebné ingredience
NEVÍM UŽ OD KOHO JE RECEPTÍK,ALE JE VÝBORNÝ.
Postup přípravy
2.hr VODY
3.hr.HLADKÉ MOUKY
2.hr.ŽITNÉ CHLEBOVÉ MOUKY
2.č.l. SOLI
1.č.l. CUKRU
1.č.l. SUŠENÉ DROŽDÍ
2.č.l. KMÍNU
__________________________
PEKÁRNA MOULINEX XXL=
PROGRAM:ZÁKLADNÍ
KŮRKA:STŘEDNÍ
VELIKOST:2
NA ZÁVĚR MŮŽETE POTŘÍT MÁSLÍČKEM,NEBO VODOU SE SOLÍ.
3.hr.HLADKÉ MOUKY
2.hr.ŽITNÉ CHLEBOVÉ MOUKY
2.č.l. SOLI
1.č.l. CUKRU
1.č.l. SUŠENÉ DROŽDÍ
2.č.l. KMÍNU
__________________________
PEKÁRNA MOULINEX XXL=
PROGRAM:ZÁKLADNÍ
KŮRKA:STŘEDNÍ
VELIKOST:2
NA ZÁVĚR MŮŽETE POTŘÍT MÁSLÍČKEM,NEBO VODOU SE SOLÍ.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lucka1401
(upraveno)
9. 5. 2012, 19:54
Právě peču,opravdu žádný olej???
Jája09
(upraveno)
17. 6. 2009, 10:14
Také jsem ho někde stáhla z netu, ale pravdu máte - je opravdu výborný. Dávám vždycky hladkou mouku a žitnou občas vyměním za pšeničnou chlebovou tmavou /kaufland/. Je super. Když pospíchám, peču na rychloprogram a i tak je bezva.
Anýska08
(upraveno)
10. 5. 2009, 22:33
Oliku,dělám přesně takový,získaný na Dámě.Pekárnu mám stejnou ,peču ho na menu 2-francouzký chleba a přidávám semínka slunečnice.Je to
Ilonáček
(upraveno)
10. 5. 2009, 11:06